Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale." Mie îmi place mult pieptul de pui, preparat oricum, dar acum am găsit o soluție ca să-l fac plăcut și foarte gustos, inclusiv pentru cei care nu-l agreează în mod deosebit, ca mine. Pentru aceasta am folosit noile condimente Delikat, cu ingrediente naturale 100%, fiind sigură că reușita preparatului este garantată. Și pentru că i-am asociat legume fierte și mai ales sosul cu muștar și smântână, a ieșit un prânz cu totul și cu totul special...! Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care pieptul de pui a stat în baiț, la frigider.

Ingrediente Piept de pui la grill, cu legume fierte si sos alb de mustar si smantana

500 grame piept de pui dezosat

2 linguri de ulei de măsline

1 linguriță de condimente pentru pui Delikat

1 linguriță de ierburi de grădină Delikat

1 linguriță de oregano Delikat

sare

piper

Pentru garnitură:

3 morcovi

2 pătrunjei

1 țelină

Pentru sos:

1 ceapă medie

2-3 căței de usturoi

2-3 linguri de ulei de floarea soarelui, pentru călit

25-30 grame de unt

1 lingură încărcată de muștar clasic

2 linguri încărcate de smântână grasă (100 ml)

2 lingurițe de făină albă

200 ml supă concentrată

Categorii