Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura

Reteta culinara din categoria . Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Nu am stiut de noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale pana la vizionarea retetelor castigatoare la prima etapa a concursului desfasurat aici, in site. Imediat am inceput cautarea acestora prin magazine si, chiar daca le-am gasit foarte greu, sunt extrem de incantata de modul de prezentare, prospetime, arome. Si cum nu le puteam face "botezul" oricum, am ales un preparat deosebit, pe baza de carne de gasca. Arome si culori in farfurie :X 

Ingrediente Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura

2 pulpe de gasca ( de curte )

5-6 linguri cu ulei de masline

4-5 cartofi medii

2 mere

sucul de la o portocala

chilli de la Delikat

condiment pentru cartofi de la Delikat

zeama de lamaie

2 linguri cu miere de albine

ierburi aromate de la Delikat

1-2 linguri cu dulceata de zmeura

frunze de menta

sare

piper de la Delikat

Categorii