Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub o perdea de branza cremoasa. Pentru aceasta reteta, am folosit mixul de condimente pentru sarmale din noua gama Delikat cu ingrediente 100% naturale, fara aditivi si potentiatori de aroma. Astfel, chiar si cei mai mofturosi din casa vor aprecia gustul familiar de sarmale, intr-o forma inedita. Imbinarea armonioasa dintre boiaua de ardei, usturoi, piper, ceapa, rosii, patrunjel, rozmarin, oregano, cimbrisor, maghiran folosite de Delikat pentru amestecul de condimente pentru sarmale il fac pe acesta ajutorul de nadejde pentru toti pasionatii de gatit care isi doresc preparate cu personalitate, fara prea mare efort. Ingrediente autentice in mancaruri extravagante!
Ingrediente Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
100 grame pancetta/ bacon
ulei de masline
1 ceapa rosie/ roz
2 catei de usturoi
1 ardei rosu
300 grame mix carne tocata de vita si porc (se poate inlocui cu morcovi si linte pentru varianta vegetariana)
1 pachet Delikat- Condimente pentru sarmale
sare, piper
400 grame rosii cuburi in bulion
70 grame pasta de tomate
1 cana lapte
800 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
275 grame mix de orez brun cu quinoa si apracas (se poate folosi doar quinoa sau doar orez)
100 ml vin alb sec
50 grame Parmezan ras
150 grame Provolone piccante (se poate inlocui cu cascaval, mozzarella sau branza Gouda)
Busuioc/ patrunjel proaspat pentru servit