Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

 

Am pregatit o rulada din carne de porc umpluta cu sunca presata si cas afumat. Am folosit "Condimente pentru porc" de la Delikat. Boiaua de ardei dulce, rozmarinul, usturoiul si maghiranul sunt doar cateva dintre ingredientele din reteta special conceputa pentru condimentarea carnii de porc care au dat un gust deosebit ruladei mele. Recomand noul produs "Condimente pentru porc" de la Delikat cu ingrediente de calitate, 100% naturale.

Ingrediente Rulada din carne de porc umpluta cu sunca si cas afumat

1 bucata de muschi de porc (750 g)

sare

1 plic de condimente pentru porc de la Delikat

130 g sunca presata de porc

120 g cas afumat ras

2 linguri ulei

200 ml apa

Categorii