Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne de pui la care am adaugat "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat. Mi-a placut foarte mult aceasta combinatie de boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. Aceasta reteta a fost de fapt o provocare la un alt concurs, pe care l-am si castigat, si anume sa pregatesc ceva care sa contina fasole verde congelata, nuca si bacon, dar nu i-am uitat si pe prietenii mei de la Delikat.

Ingrediente Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Ingrediente pentru rulada:

1/2 piept de pui (300 g)

sare

1 lingurita cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat

50 g fasole verde congelata

20 g nuca grosier

50 g cascaval ras

100 g bacon crud-uscat

Alte ingrediente necesare pentru preparat:

4 linguri ulei

1/2 lingurita de amestec de ierburi si boia de la Delikat

20 g nuca macinata

100 g fasole verde congelata

sare

300 ml apa

Categorii