Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne de pui la care am adaugat "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat. Mi-a placut foarte mult aceasta combinatie de boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. Aceasta reteta a fost de fapt o provocare la un alt concurs, pe care l-am si castigat, si anume sa pregatesc ceva care sa contina fasole verde congelata, nuca si bacon, dar nu i-am uitat si pe prietenii mei de la Delikat.
Ingrediente Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon
Ingrediente pentru rulada:
1/2 piept de pui (300 g)
sare
1 lingurita cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat
50 g fasole verde congelata
20 g nuca grosier
50 g cascaval ras
100 g bacon crud-uscat
Alte ingrediente necesare pentru preparat:
4 linguri ulei
1/2 lingurita de amestec de ierburi si boia de la Delikat
20 g nuca macinata
100 g fasole verde congelata
sare
300 ml apa