Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase - Cum se prepara aceste Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase: Tapetează

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

 

Aceste Sendvișuri calde la cuptor sunt rapide, delicioase și ușor de făcut, perfecte pentru mic dejun sau pachețel. Pentru aceste Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase, ai nevoie de doar câteva ingrediente: felii de pâine, mezeluri, cașcaval și sos.    

Ingrediente Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase: 8 felii de pâine toast 4 felii de șuncă presată (mezeluri) 4 felii cotlet presat 200 gr cașcaval 3 lg ketchup 1 lgta muștar 1 lgta maioneză

Cum se prepara aceste Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase:

Tapetează cu hârtie de copt o tavă și așază un rând de felii în ea.

Rade cașcavalul și lasă-l deoparte.

Într-un bol, amestecă ketchupul cu muștar și maioneză și unge fiecare felie de pâine cu acest sos.

Așază câte o felie de șuncă presată și una de cotlet, presară cașcaval ras. Acoperă cu altă felie de pâine și presează ușor.

Unge din nou cu sos de ketchup și presară cașcaval.

Coace sendvisurile în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, până se rumenesc frumos.

După ce s-au copt, scoate tava din cuptor și lasă sendvisurile puțin la temperat.

Servește-le cu poftă, sunt grozave!

Încearcă și rețeta de Sandwich cu guacamole și ou posat, perfect la micul dejun sau varianta de Sendviș cu salată de ton.

Îți recomandăm și rețeta de Burrito cu bacon, la fel de gustos și savuros.

Ingrediente Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

Ingrediente Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase:

8 felii de pâine toast

4 felii de șuncă presată (mezeluri)

4 felii cotlet presat

200 gr cașcaval

3 lg ketchup

1 lgta muștar

1 lgta maioneză

Categorii