Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar
Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar
Gatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente100% naturale. Asta e sloganul din ultima vreme in materie de gatit. Ierburile uscate folosite au un gust autentic si o savoare deosebita. Mai mult, pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță. În plus, noua gamă include atât produse cu sare, cât și fără, în funcție de destinația de utilizare a produsului. Reteta de astazi este simpla, nu sunt nevoie de multe ingrediente, amestecul de ierburi si marar folosite aduc savoare suficienta preparatului. Am pregatit pastele in casa, asta ca tot am avut timp liber. De cele mai multe ori atunci cand fac paste cu sos, prefer pastele late gen taitei, pappardelle, tagliatele.
Ingrediente Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar
Pentru paste (pentru 6 persoane):
3 oua de casa
½ lingurita sare
300 gr faina alba
Pentru sos (pentru 2 persoane):
1 castron de ciuperci galbiori (aproximativ 250 gr)
2-3 linguri ulei
1 catel de usturoi
100 ml smantana pentru gatit
Fulgi de chili de la Delikat
Amestec de ierburi si marar de la Delikat-1 lingurita
Un praf de sare
70-80 gr branza maturata sau parmezan(eu folosesc branza Praid)