Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar

 

Gatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente100% naturale. Asta e sloganul din ultima vreme in materie de gatit. Ierburile uscate folosite au un gust autentic si o savoare deosebita. Mai mult, pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță. În plus, noua gamă include atât produse cu sare, cât și fără, în funcție de destinația de utilizare a produsului. Reteta de astazi este simpla, nu sunt nevoie de multe ingrediente, amestecul de ierburi si marar folosite aduc savoare suficienta preparatului. Am pregatit pastele in casa, asta ca tot am avut timp liber. De cele mai multe ori atunci cand fac paste cu sos, prefer pastele late gen taitei, pappardelle, tagliatele.

Ingrediente Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si marar

Pentru paste (pentru 6 persoane):

3 oua de casa

½ lingurita sare

300 gr faina alba

Pentru sos (pentru 2 persoane):

1 castron de ciuperci galbiori (aproximativ 250 gr)

2-3 linguri ulei

1 catel de usturoi

100 ml smantana pentru gatit

Fulgi de chili de la Delikat

Amestec de ierburi si marar de la Delikat-1 lingurita

Un praf de sare

70-80 gr branza maturata sau parmezan(eu folosesc branza Praid)

Categorii