Tocanita din carne de vitel si galbiori

Reteta culinara din categoria . Cum sa faci Tocanita din carne de vitel si galbiori
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tocanita din carne de vitel si galbiori
Noua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente simple şi condimente specializate.Intr-o paletă diversificată, vom găsi 20 de noi variante de condimente, special create pentru a îmbogăţi opţiunile culinare cu arome autentice, un amestec perfect de ierburi şi condimente. Indiferent dacă alegeţi să gătiţi mâncăruri cu carne, mâncăruri de legume sau doar salate, veţi găsi combinaţia potrivită de condimente Delikat. Este ştiut deja că gălbiorii şi carnea de viţel ocupă locul fruntaş în topul preferinţelor mele culinare. Indrăznesc să cred că nu doar în ale mele. M-am bucurat pentru că a fost o mâncare uşor de asezonat cu condimentele Delikat cu ingrediente 100% natural. Astfel am folosit: piper, cimbrisor, ierburi cu boia, chilli, oregano, ierburi de gradina. Oregano este o plantă aromatică, cu aromă complex şi gust uşor amărui. Se foloseşte pentru a asezona carnea de porc, vită, pui, miel, vânat, peşte sau fructe de mare, legume şi leguminoase, sau pentru sosurile de roşii. Se poate utiliza în mâncărurile picante sau foarte aromate. Cimbrişorul îşi are originea pe ţărmul mediteranean, conferind un gust aparte fripturilor din carne de vită, tocanelor, preparatelor din carne de vânat, ouă, fasole, varza, vinete, dovlecei, cartofi, roşii ori ciuperci.
Ingrediente Tocanita din carne de vitel si galbiori
400 g pulpa de viţel fără os
2 buc ceapa uscata
3 morcovi noi
1 rosie
1 ardei gras
200 g gălbiori proaspeţi
Ulei
1 lingura de smântâna 20% grasime
Sare, piper negru, cimbrisor, ierburi cu boia, chilli,oregano, ierburi de gradina
Patrunjel verde