Tuica fiarta

Reteta culinara Tuica fiarta din categoria Bauturi. Specific Romania. Cum sa faci Tuica fiarta

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Tuica fiarta

 

Traim o toamna tarzie presarata cu schimbari bruste de temperatura , cu viroze , melancolii si depresii , taxe si impozite . * Pentru a face fata tuturor acestor schimbari avem nevoie uneori din ce in ce mai des , de un mic stimulent alimentar , inca neomologat de Uniunea Europeana , de aceea voi cere drepturi de proprietate intelectuala asupra acestui minunat preparat culinar , pentru a nu ma mai acuza unii ca am indoit reteta cu ideile altora . * Pentru ca in reteta prezentata de mine este vorba de un aliment-medicament , va trebui sa dau foarte exact cantitatile , excipientii si substantele active ale medicamentului .

Ingrediente Tuica fiarta

200 ml tuica de casa

o lingura cu zahar

2 frunze de menta sau o picatura cu extract/esenta de menta

10 boabe de piper

Categorii