Tuica fiarta
Reteta culinara Tuica fiarta din categoria Bauturi. Specific Romania. Cum sa faci Tuica fiarta
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Tuica fiarta
Traim o toamna tarzie presarata cu schimbari bruste de temperatura , cu viroze , melancolii si depresii , taxe si impozite . * Pentru a face fata tuturor acestor schimbari avem nevoie uneori din ce in ce mai des , de un mic stimulent alimentar , inca neomologat de Uniunea Europeana , de aceea voi cere drepturi de proprietate intelectuala asupra acestui minunat preparat culinar , pentru a nu ma mai acuza unii ca am indoit reteta cu ideile altora . * Pentru ca in reteta prezentata de mine este vorba de un aliment-medicament , va trebui sa dau foarte exact cantitatile , excipientii si substantele active ale medicamentului .
Ingrediente Tuica fiarta
200 ml tuica de casa
o lingura cu zahar
2 frunze de menta sau o picatura cu extract/esenta de menta
10 boabe de piper