Vin fiert

Reteta culinara din categoria Bauturi. Cum sa faci Vin fiert

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Vin fiert

400 ml vin rosu 2 portocale 1 lamaie 1 anason stelat 2 cuisoare (sau un varf cutit pudra) 1 baton scortisoara 2 lg zahar brun

     Se pune vinul intr-o oala, impreuna cu coaja si sucul de la o lamaie,  de  la  o portocala si jumatate (restul este pentru ornat) si  condimentele. Se fierbe 20 minute,iar la  sfarsit, se adauga zaharul brun,se amesteca si se inchide focul.

     Se strecoara si se serveste cald sau rece. Din jumatatea de portocala ramasa, se taie felii care se pun in paharele de servit. 

Ingrediente Vin fiert

400 ml vin rosu

2 portocale

1 lamaie

1 anason stelat

2 cuisoare (sau un varf cutit pudra)

1 baton scortisoara

2 lg zahar brun

Categorii