Halberstädter Würstchen

Antreprenorul Friedrich Heine a devenit important în 1896, când a introdus pe piața globală o specialitate națională cunoscută sub numele de Halberstädter Würstchen . Cârnații săi în borcane, conservați, au călătorit bine și au putut fi distribuiți în lung și lat și au câștigat rapid popularitate în afara granițelor Germaniei. Compania a fost expropriată de guvernul est-german în 1948, iar numele ei a fost schimbat în VEB Halberstadt Meats.. Aroma afumată a acestor cârnați lungi și subțiri în cojile de oaie rezultă dintr-o metodă tradițională brevetată de afumare într-un coș la foc de lemn de fag, combinată cu timpi lungi de coacere de 24 până la 36 de ore. Produsele Halberstadt au primit numeroase medalii de aur de la Societatea Agricolă Germană, primul dintre care a fost acordat în 1913. Halberstädter Würstchen afumat la coș sunt singurele produse de la Halberstadt din Saxonia-Anhalt care pot purta denumirea oficială locală Halberstädter .

Origine: Halberstadt

Categorie: Cârnați/Salamuri

Taguri

Retete Halberstädter Würstchen