Atlas retete
Andive belgiană
Andivea belgiană este o legumă în formă de torpilă, cu frunze verzi pal și cu o aromă crocantă, ascu...
Moules-frites
Moules-frites este un produs alimentar tradițional de confort constând din midii asociate cu cartofi...
Lapin á la Kriek
Lapin á la Kriek este un fel de mâncare tradițională belgiană constând din carne slabă de iepure car...
Pommes frites
Nu există multe feluri de mâncare în lume care să fi ajuns la popularitatea pommes frites. Inventat ...
La dame blanche
La dame blanche este un desert dulce din Belgia, constând din înghețată de vanilie, frișcă și un sos...
Bicky Burger
Bicky burger este un hamburger belgian unic, care este popular și în Țările de Jos, constând dintr-o...
Choesels
La sfârșitul secolului al XIX-lea, choesels era una dintre cele mai populare mese din Bruxelles, un ...
Frikandel
Acest cârnați unic, fără piele și prăjit, este o gustare populară care este consumată mai ales în Be...
Chicon gratinat
Chicon au gratin este un preparat clasic belgian format din andive fierte care sunt tavate în felii ...
Gaufre
Vafele delicioase și parfumate sunt cea mai cunoscută marcă culinară belgiană. Realizate din aluat g...
Galettes Campinoises
Cunoscute și sub denumirea de Kempense galetten , aceste vafe aromate sunt mai ales populare în Belg...
Krambambula
Krambambula este un cocktail din Belarus preparat cu o combinație de vin roșu și diferite tipuri de ...