Marchfeldspargel

Așezat chiar la est de Viena, între Dunăre și afluentul său stâng Morava, Marchfeld este cea mai mare vale din Austria Inferioară și oferă condiții ideale pentru creșterea prețuitului Marchfeldasparagus. Cultivat încă din anii 1800 și remarcat printr-o aromă deosebit de delicată, Marchfeldspargelul nu este foarte amar și are o reputație de delicatețe excepțională. În afară de solurile nisipoase fertile, ceea ce oferă sparanghelului Marchfeld aroma sa incomparabilă este o medie anuală de peste 2.200 de ore de soare. Un astfel de climat blând este potrivit pentru cultivarea unui număr de soiuri diferite de sparanghel, inclusiv Ruhm von Braunschweig, Aneto, Carlim, Desto, Venlim și Mary Washington. Deoarece sparanghelul Marchfeld este destinat consumului proaspăt, trebuie recoltat cu atenție manual, refrigerat imediat și distribuit în toată țara în următoarele 24 de ore.

Origine: Marchfeld

Categorie: Sparanghel

Taguri

Retete Marchfeldspargel