Amandine

Reteta culinara Amandine din categoria Dulciuri. Cum sa faci Amandine

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Amandine

Vezi si reteta video pentru "Amandine"

 

INGREDIENTE
Blat: 8 oua, 200 g zahar, 4 linguri apa, 4 linguri ulei, 4 linguri cacao, 9 linguri faina, praf de copt, un praf de sare Sirop: 200 ml apa, 4 linguri zahar, esenta de rom - o lingura, un plic capuccino Crema: 4 galbenusuri, 250 ml lapte, 5 linguri cacao, 2 linguri amidon, 100 ciocolata amaruie, 170 g zahar, 200 g unt, esenta rom Fondant: 100 ml apa, 200 g zahar, 200 g ciocolata amaruie Pentru ornare: crema + 2 linguri frisca, cireste confiate

Ingrediente Amandine

Blat:

8 oua,

200 g zahar,

4 linguri apa,

4 linguri ulei,

4 linguri cacao,

9 linguri faina,

praf de copt,

un praf de sare

Sirop:

200 ml apa,

4 linguri zahar,

esenta de rom - o lingura,

un plic capuccino

Crema:

4 galbenusuri,

250 ml lapte,

5 linguri cacao,

2 linguri amidon,

100 ciocolata amaruie,

170 g zahar,

200 g unt,

esenta rom

Fondant:

100 ml apa,

200 g zahar,

200 g ciocolata amaruie

Pentru ornare:

crema + 2 linguri frisca,

cireste confiate

Categorii