Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Se imbraca rondelele de ananas in miere si se presara cu putin praf de scortisoara pe ambele parti. Se lasa intr-un recipient acoperit pentru macerat, in frigider timp de doua ore. Ulterior se pregateste tigaia grill, ungandu-se cu putin ulei de masline. Dupa ce s-a incins tigaia, se adauga rondelele de ananas si se lasa pana capata o culoare aurie inchisa. Se intorc si pe cealalta parte si se asteapta pana capata aceeasi nuanta aurie. Se lasa la racit si se servesc presarate cu fulgi de ciocolata neagra, dupa ce in prealabil au fost tinute in frigider jumatate de ora.

Ingrediente Ananas caramelizat cu scortisoara si fulgi de ciocolata

Rondele de anana

Miere

Scortisoara

Ciocolata neagra

Categorii