aripioare de pui
Instructiuni de preparare aripioare de pui
Ingrediente aripioare de pui
8 - 10 aripioare de pui
1/3 cana sos de soia
o cana pesmet fin
1/2 lingurita praf de usturoi
o lingurita paprika
1/4 lingurita ghimbir
un varf lingurita piper
8 - 10 aripioare de pui
1/3 cana sos de soia
o cana pesmet fin
1/2 lingurita praf de usturoi
o lingurita paprika
1/4 lingurita ghimbir
un varf lingurita piper
Se tine carnea la congelator o ora pentru a o putea taia mai usor felii foarte subtiri. Intr-un vas
Se unge o felie de paine cu unt de arahide, se presara deasupra stafide si fulgi de ciocolata, se ac
Intr-un vas se combina toate ingredientele, cu exceptia laptelui. Se acopera cu folie de plastic spe
Se aşează pe un vas de yena feliile de pâine. Se taie aproximativ 5-6 felii de salam. Se rade pe o r
Intr-o caserola pentru microunde se pune ceapa, untul, piperul si se acopera cu folie de palstic pen
Se spala carnea de pui, se curata de pielite si grasime, se taie fasii si se sareaza. Se spala si se
Taiati cartofii felii si foarte subtiri, ii sarati cu sare si piper si ii ungeti cu un pic de ulei d
Se spala aripioarele (se verifica de resturile de pene), se sterg cu un servetel si se condimenteaza