Baghetă umplută

Reteta culinara Baghetă umplută din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Baghetă umplută

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Baghetă umplută

 

Baghetă umplută pentru dimineți liniștite... sau mă rog, aproape liniștite. Îți dai seama că prima dată nu am făcut destul loc în baghetă pentru ou și a curs tot când l-am pus. A trebuit să umblu toată casa dupa el ca să-l prind, zici că-i viu! Te vei distra puțin, recunosc, dar merită încercată această rețetă delicioasă și numai bună pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE
Ingrediente: două mini baghete unt salam uscat roșii Cherry cașcaval 2 ouă 1 linguriță maioneză usturoi sare, piper, pătrunjel, cimbru Tăiem căpăcelul baghetei și scoatem miezul astfel încât să formăm un șanț. Ungem bagheta cu puțin unt. Separat, amestecăm maioneza, puțin usturoi, sare, piper și pătrunjel. Peste untul uns, punem și sosul de maioneză.Punem felii de salam, roșii și cașcaval.Punem oul, cu grijă, să nu fugă, ha! Adăugăm câteva felii subțiri de cașcaval și condimentăm cu cimbru. Lăsăm baghetele la cuptorul preîncălzit, la foc mic, până când s-a gătit oul. Gata treaba! Poftă bună!

Ingrediente Baghetă umplută

Ingrediente:

două mini baghete

unt

salam uscat

roșii Cherry

cașcaval

2 ouă

1 linguriță maioneză

usturoi

sare, piper, pătrunjel, cimbru

Categorii