Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui
Reteta culinara Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui
O rețetă improvizată. Am deschis un borcan de dulceata de mere cu gutui fara zahar facut la sfarsitul lui septembrie si mi-a fost pofta de biscuiti. Am adaugat putina tarate de grau in compozitie, pentru ca sunt bune pentru sanatate. Taratele de grau sunt indicate in diete deoarece scade pofta de mancare si ofera o senzatie de satietate care dureaza cateva ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va oferi energie, deoarece tărâțele conțin mulți nutrienți.
140 g pudră de migdale măcinate 20 g tărâțe de grâu 1 sau 100 g de unt moale vanilie 50 gr indulcitor natural cu eritritol Garnitură: 150 gr dulceata fara zahar migdale feliateScoateți untul din frigider cu 1 oră înainte. Amestecă toate ingredientele până obții un aluat destul de moale. Se lasa sa se raceasca 20 de minute.
Apoi faceți bile de aluat și puneți-le pe o farfurie acoperită cu hârtie de copt.
Apăsați-le cu mâna și puneți gemul deasupra.
Se presara migdale feliate si se dau la cuptorul incalzit la 180°C pentru 15 -18 minute.
Scoateți și lăsați să se răcească complet înainte de manipulare deoarece sunt fragede.
Serviți cu o cafea!
Ingrediente Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui
140 gr de migdale macinate pudra
20 gr de tărâțe de grâu
1 ou
100 gr de unt moale
vanilie
50 gr indulcitor natural érythritol
150 gr de marmelada fara zahar
migdale feliate