Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui

Reteta culinara Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui

 

O rețetă improvizată. Am deschis un borcan de  dulceata de mere cu gutui fara zahar facut la sfarsitul lui septembrie si mi-a fost pofta de biscuiti. Am adaugat putina tarate de grau in compozitie, pentru ca sunt bune pentru sanatate. Taratele de grau sunt indicate in diete deoarece scade pofta de mancare si ofera o senzatie de satietate care dureaza cateva ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va oferi energie, deoarece tărâțele conțin mulți nutrienți.

140 g pudră de migdale măcinate 20 g tărâțe de grâu 1 sau 100 g de unt moale vanilie 50 gr indulcitor natural cu eritritol Garnitură: 150 gr dulceata fara zahar migdale feliate

Scoateți untul din frigider cu 1 oră înainte. Amestecă toate ingredientele până obții un aluat destul de moale. Se lasa sa se raceasca 20 de minute.

Apoi faceți bile de aluat și puneți-le pe o farfurie acoperită cu hârtie de copt.

Apăsați-le cu mâna și puneți gemul deasupra.

Se presara migdale feliate si se dau la cuptorul incalzit la 180°C pentru 15 -18 minute.

Scoateți și lăsați să se răcească complet înainte de manipulare deoarece sunt fragede.

Serviți cu o cafea!

Ingrediente Biscuiți cu tărâțe de grâu si marmeladă de gutui

140 gr de migdale macinate pudra

20 gr de tărâțe de grâu

1 ou

100 gr de unt moale

vanilie

50 gr indulcitor natural érythritol

150 gr de marmelada fara zahar

migdale feliate

Categorii