Biscuiti cu dulceata de coaja de portocale

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Biscuiti cu dulceata de coaja de portocale

Oul, zaharul si sarea se bat pana se albesc. Apoi se adauga vanilia, praful de copt stins cu zeama de lamaie, iaurtul si dulceata, si se amesteca bine dupa care se adauga faina. Se framanta si se adauga faina pana devine o coca elastica ca o plastilina ca si densitate. Se da la frigider aprox. 15-20 minute dupa care se scoate, se intinde foi subtiri si se taie cu forme de biscuiti sau cu un pahar cu marginea subtire. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Eu mai adaug si cacao cateodata dar mai rar ca in general fac pt copil. Sunt ideali pentru copii!!!

Ingrediente Biscuiti cu dulceata de coaja de portocale

2 oua

100 g zahar

2 fiole esenta vanilie

200 g unt

1 varf cutit de sare

1 plic praf de copt

70 g iaurt simplu

2-3 linguri dulceata de coaja de portocale

faina cat cuprinde

Categorii