Biscuiti pentru ceai

Timp de preparare o ora si 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Biscuiti pentru ceai

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata bucatele,scortisoara si nucsoara, cardamon, ghimbirul, praful de copt se amesteca cu faina se framanta ingredientele si se adauga laptele pentru a se lega aluatul. Se lasa la frigider 30min. Se framanta apoi se iau bucati din aluat, se pudreaza palmele cu faina si se formeaza bilute si se turtesc intre palme. Se ia o tava se pune hartie de copt si se pun biscuiti, se da la cuptor 20 de minute apoi se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 5 min si se scot. Sunt crocanti si foarte aromati. Pofta buna!

Ingrediente Biscuiti pentru ceai

2 oua

200gr zahar

250gr margarina

un praf sare

zahar vanilat 2 plicuri

1 pahar lapte

200gr musli cu fructe

1praf de copt

scortisoara

nucsoara

nuca 150gr un praf de ghimbir macinat

2 pastai de cardamon (optional) doar semintele

300gr faina.

Categorii