Biscuiti shortbread

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Biscuiti shortbread

Intr-un castron, se pune untul taiat cubulete si se adauga faina. Se framanta bine, dupa care se adauga un plic de zahar vanilat si zaharul brut. Se amesteca bine pana se incorporeaza si zaharul. Nu framantam foarte mult, pentru ca isi va pierde din textura faramicioasa si crocanta. Intindem o foaie din aluat pe masa de lucru, si decupam, cu ajutorul unei forme, biscuiti. Intepam biscuitii taiati, cu o furculita, din loc in loc. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam biscuitii, presaram zahar vanilat peste ei si ii dam la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aproximativ 15-20 minute. Se scot, se lasa un pic sa se raceasca si se servesc alaturi de un ceai sau o cana cu lapte dulce.

Ingrediente Biscuiti shortbread

85 gr zahar brut

170 gr unt

255 gr faina alba

1-2 pliculete zahar vanilat

Categorii