Boabe gigante de cafea

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Boabe gigante de cafea

Se amesteca untul moale cu zaharul. Se pun cafeaua si ness-ul dizolvat in 2 linguri apa fiarta. Se adauga treptat faina si sarea, se amesteca bine, se inveleste coca in folie transparenta si se lasa la frigider cateva ore. Se iau din coca bucati de marimea unei nuci, se fac biscuiti ovali, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu o lama plata se face pe fiecare o incizie pe lungime, in asa fel incat sa semene cu boabe de cafea. Se mai lasa biscuitii in frigider cu tot cu tava o jumatate de ora. Se coc in cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 16-18 minute.

Ingrediente Boabe gigante de cafea

470 g faina

330 g unt

295 g zahar

o lingura ness pulbere

2 lingurite cafea mocca

o lingurita sare

Categorii