Bors de bibilica cu gulii

Reteta culinara Bors de bibilica cu gulii din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors de bibilica cu gulii

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bors de bibilica cu gulii

 

Un bors acrisor  cu carne delicioasa de bibilica

700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi) 1 ceapa 1 morcov 2-3 gulii 1 lingura orez 250 gr rosii tocate sare piper negru macinat bors dupa gust patrunjel verde Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care punem orezul si rosiile. Fierbem separat borsul si il adaugat dupa ce este fiert si orezul. Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjelul si oprim focul. Servim borsul fierbinte.

Ingrediente Bors de bibilica cu gulii

700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi)

1 ceapa

1 morcov

2-3 gulii

1 lingura orez

250 gr rosii tocate

sare

piper negru macinat

bors dupa gust

patrunjel verde

Categorii