Bors de bibilica cu gulii
Reteta culinara Bors de bibilica cu gulii din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors de bibilica cu gulii
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bors de bibilica cu gulii
Un bors acrisor cu carne delicioasa de bibilica
700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi) 1 ceapa 1 morcov 2-3 gulii 1 lingura orez 250 gr rosii tocate sare piper negru macinat bors dupa gust patrunjel verde Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care punem orezul si rosiile. Fierbem separat borsul si il adaugat dupa ce este fiert si orezul. Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjelul si oprim focul. Servim borsul fierbinte.Ingrediente Bors de bibilica cu gulii
700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi)
1 ceapa
1 morcov
2-3 gulii
1 lingura orez
250 gr rosii tocate
sare
piper negru macinat
bors dupa gust
patrunjel verde