Bors de fasole verde cu carne de porc

Reteta culinara Bors de fasole verde cu carne de porc din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors de fasole verde cu carne de porc

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bors de fasole verde cu carne de porc

 

Aveam prin congelator o punga de fasole verde, lata care tot imi facea cu ochiul de o vreme, asa ca astazi am transformat o parte din ea intr-un delicios bors cu carne de porc.

600 gr carne de porc cu os 1 ceapa 1 morcov 1 bucata pastarnac 500 gr fasole verde lata 1 lingura pasta de ardei 200 gr rosii tocate sare piper negru macinat bors dupa gust leustean

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam pasta de ardei si rosiile. Dupa ce am fiert 10 minute adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust. Adaugam leusteanul si oprim focul. Acoperim cu un capac si lasam 10 minute, dupa cre putem servi borsul.

Ingrediente Bors de fasole verde cu carne de porc

600 gr carne de porc cu os

1 ceapa

1 morcov

1 bucata pastarnac

500 gr fasole verde lata

1 lingura pasta de ardei

200 gr rosii tocate

sare

piper negru macinat

bors dupa gust

leustean

Categorii