Bors de fasole verde cu carne de porc
Reteta culinara Bors de fasole verde cu carne de porc din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors de fasole verde cu carne de porc
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bors de fasole verde cu carne de porc
Aveam prin congelator o punga de fasole verde, lata care tot imi facea cu ochiul de o vreme, asa ca astazi am transformat o parte din ea intr-un delicios bors cu carne de porc.
600 gr carne de porc cu os 1 ceapa 1 morcov 1 bucata pastarnac 500 gr fasole verde lata 1 lingura pasta de ardei 200 gr rosii tocate sare piper negru macinat bors dupa gust leusteanPortionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam pasta de ardei si rosiile. Dupa ce am fiert 10 minute adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust. Adaugam leusteanul si oprim focul. Acoperim cu un capac si lasam 10 minute, dupa cre putem servi borsul.
Ingrediente Bors de fasole verde cu carne de porc
600 gr carne de porc cu os
1 ceapa
1 morcov
1 bucata pastarnac
500 gr fasole verde lata
1 lingura pasta de ardei
200 gr rosii tocate
sare
piper negru macinat
bors dupa gust
leustean