Bors de guvizi de apa dulce

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors de guvizi de apa dulce

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Separat se pun la fiert in borsul diluat cu apa orezul spalat si ales in prealabil, ceapa, usturoiul, ardeiul, albitura,telina curatate,spalate si tocate.Cand sunt fierte se adauga rosia tocata marunt, pestele si se mai lasa sa fiarba cca 10-15 minute(fiind un peste de dimensiuni mici fierbe foarte repede).Dupa ce se opreste focul se presara leusteanul tocat si se poate servi cu mamaliguta si ardei iute.

Ingrediente Bors de guvizi de apa dulce

Astazi fiind dezlegare la peste am pregatit 3-4 portioare de borsulet de peste...

400 g guvizi de apa dulce

jumatate de morcovel,2-3 felii de albitura,2 felii de telina, ardei gras,3 fire de ceapa verde,2 fire de usturoi verde,o rosie,o lingura orez,sare,piper si bors dupa gust.

Categorii