Bors de miel

Reteta culinara Bors de miel din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors de miel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bors de miel

 

INGREDIENTE
600 gr carne de miel cu os(sira spinarii) 1 morcov 1 ceapa 1 bucatica pastarnac 4 fire ceapa verde 1 lingura orez leustean verde bors dupa gust sare piper negru macinat 1 galbenus 200 gr smantana Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine, dupa ce am curatat-o de pielite, apoi o punem la fiert intr-o oala, acoperita cu apa rece. Spumam bine si o lasam sa fiarba pana este fiarta de jumatate.Curatam morcovul, pastarnacul, ceapa si ceapa verde si le taiem marunt. Cand carnea este fiarta de jumatate adaugam legumele(mai putin frunzele de la ceapa verde) si fierbem 10 minute, apoi adaugam orezul.Cand orezul si legumele sunt fierte adaugam bors dupa gust, sare, piper si frunzele de la ceapa verde.Dam cateva clocote, apoi dregem borsul cu smantana batuta cu galbenusul.

Ingrediente Bors de miel

600 gr carne de miel cu os(sira spinarii)

1 morcov

1 ceapa

1 bucatica pastarnac

4 fire ceapa verde

1 lingura orez

leustean verde

bors dupa gust

sare

piper negru macinat

1 galbenus

200 gr smantana

Categorii