Bors de pasare

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors de pasare

In primul rand curatam puiul si il spargem bucatele, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand da in clocot se ia spuma care se formeaza deasupra si se adauga legumele tocate marunt (fara cartofi) si se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pun cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbrul, leusteanul, patrunjelul (eu am pus uscat ) si lasam toate legumele sa fiarba bine impreuna cu carnea. Dupa ce au fiert adaugam delicatesa si taiteii, mai lasam sa fiarba 10 minute si la final punem borsul sau borsul magic in functie de cat de acrisor iti place, punem sare, mai lasam sa fiarba 2-3 minute si stinge focul. Se serveste cu o mamaliga si ardei iute, cu smantana sau ce vrei! Poftă bună!

Ingrediente Bors de pasare

1 pui

1 ceapa mare

1 morcov

1 pastarnac

1 ardei rosu

1 patrunjel radacina

3 cartofi medii

bulion

cimbru uscat

leustean uscat

patrunjel uscat

1 lingura delikat cu gust de pui

fidea

sare

bors sau bors magic pentru acrit

Categorii