Borș de vițel cu multe rădăcinoase
Reteta culinara Borș de vițel cu multe rădăcinoase din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Borș de vițel cu multe rădăcinoase
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Borș de vițel cu multe rădăcinoase
Uite că a venit rândul sfeclei roșii să o folosesc în borș. Gaby inițial am fost sceptică, dar rezultatul final m-a încântat.
Ingrediente Borș de vițel cu multe rădăcinoase
rasol de vițel ca. 500 g,
morcov 1 bucată mai mare,
ceapă galbenă 2 bucăți medii,
păstârnac 1/2 bucată,
pătrunjel rădăcina 1 bucată,
țelină cca. 100 g,
gulie roșie cca 100 g,
cartofi roșii cca. 4 bucăți medii,
sfeclă roșie 1 bucată mică,
sare iodată,
foi de dafin.
piper boabe,
cimbru,
leuștean,
borș din tărâțe cca. 500 ml.