Bors din carne de miel

Reteta culinara Bors din carne de miel din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors din carne de miel

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bors din carne de miel

 

Delicii de Paște! Daaaa, o nouă variantă a ciorbiței din carne de miel. Am reușit să mă împrietenesc cu borșul de putină în ciorbă  ;) E prima oară când ciorbița s-a consumat integral ;) Spor și poftă bună! 

Ingrediente Bors din carne de miel

cca. 700 g capul și mușchii din spate ai mielului (mai bine spus șira spinării) 

mațe de miel

1 bucată ceapă galbenă 

2-3 bucăți morcovi 

50 g țelină 

25 g păstârnac 

50 g pătrunjel rădăcină 

cca. 25 g gulie 

1 legătură ceapă verde 

1 legătură usturoi verde 

1/2 legătură leuștean 

2-3 fire tarhon 

sare iodată

piper proaspăt măcinat

1000 ml borș de putină 

4-5 bucăți gălbenuș de ou 

300-400 ml smântână 

Categorii