Bors din carne de miel
Reteta culinara Bors din carne de miel din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors din carne de miel
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Bors din carne de miel
Delicii de Paște! Daaaa, o nouă variantă a ciorbiței din carne de miel. Am reușit să mă împrietenesc cu borșul de putină în ciorbă ;) E prima oară când ciorbița s-a consumat integral ;) Spor și poftă bună!
Ingrediente Bors din carne de miel
cca. 700 g capul și mușchii din spate ai mielului (mai bine spus șira spinării)
mațe de miel
1 bucată ceapă galbenă
2-3 bucăți morcovi
50 g țelină
25 g păstârnac
50 g pătrunjel rădăcină
cca. 25 g gulie
1 legătură ceapă verde
1 legătură usturoi verde
1/2 legătură leuștean
2-3 fire tarhon
sare iodată
piper proaspăt măcinat
1000 ml borș de putină
4-5 bucăți gălbenuș de ou
300-400 ml smântână