Bors din carne de porc cu oase date la fum

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bors din carne de porc cu oase date la fum

Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta punem pasta de ardei si sucul de rosii si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem borsul si-l lasam sa fiarba. Stingem ciorba si punem leusteanul uscat.

Ingrediente Bors din carne de porc cu oase date la fum

-1kg carne de porc cu oase date la fum

-1 praz

-1 morcov

-o bucata de telina

-2 linguri cu varf de pasta de ardei

-500ml suc de rosii

-bor

-200g mazare

-leustean

Categorii