Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Reteta culinara Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui din categoria Ciorbe. Cum sa faci Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

 

Un bors delicios, usor...

 

INGREDIENTE
400 gr fasole pastai 250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept) 2 linguri ulei 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 3-4 rosii bine coapte sare piper bors dupa gust cimbru marar verde 2 oua Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem. Intr-o oala punem la fiert apa. Cand clocoteste adaugam putina sare si fasolea pastai.Fierbem pana fasolea este moale. Intre timp taiem carnea in bucati mici. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin. In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras. Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru.Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde fiarta. Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper. Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin. Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca.. Cand oul se ridica deasupra oprim focul.

Ingrediente Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

400 gr fasole pastai

250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept)

2 linguri ulei

1 ceapa

1 morcov

1 ardei gras

3-4 rosii bine coapte

sare

piper

bors dupa gust

cimbru

marar verde

2 oua

Categorii