Brandy snaps

Reteta culinara Brandy snaps din categoria Dulciuri. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Brandy snaps

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Brandy snaps

 

Daca pe langa traditionalele dulciuri de sarbatori doriti sa pregatiti si ceva inedit, va recomand aceste delicioase "Brandy snaps": sunt fine, delicate, sunt ideale pentru cei care tin la silueta si se potrivesc de minune cu un pahar de coniac bun, cu o muzica veche si cu lumina lumanarilor ori a luminitelor din pomul de Craciun. Pentru aceasta reteta m-am inspirat din cartile lui Mary Berry - un nume de referinta in bucataria britanica, o doamna pe care eu o admir foarte mult si care ma va inspira inca multa vreme de acum incolo. Reteta este aparent simpla, insa e destul de migaloasa si necesita in special o foarte mare atentie la detalii, iar daca patiti ca mine si prima tava este un adevarat dezastru, va incurajez sa nu renuntati si sa pregatiti si a doua tava si a treia, pana cand veti avea rezultatul dorit.

Ingrediente Brandy snaps

50 grame unt nesarat

50 grame faina

50 grame zahar brun (tip demerara)

50 grame sirop auriu (sau sirop de artar)

jumatate de lingurita praf de ghimbir

jumatate de lingurita zeama de lamaie

300 ml frisca si o lingura de zahar pentru umplutura

Categorii