Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite. Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala. Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete. Se serveste cu o lingurita de miere de salcam. Sursa retetei: www.softcolours.com

Ingrediente Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom

200 grame de branza proaspata de capra

1 lingura de petale de trandafir uscate ( organice

fara pesticide)

3 boabe de cardamom

2 lingurite miere de salcam

Categorii