Briosa germana Buchty (Buchteln)
Reteta culinara Briosa germana Buchty (Buchteln) din categoria Dulciuri. Specific Germania. Cum sa faci Briosa germana Buchty (Buchteln)
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Briosa germana Buchty (Buchteln)
Aceasta brioşă pufoasa este o specialitate germana. Untul din compozitiea unei briose normale este aici este inlocuit cu smântână. De mult vedeam aceasta reteta si eram tentata s-o fac. Acum ințeleg de ce. Este pufoasa, moale si usoara. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/briosa-germana-buchty.html
Ingrediente Briosa germana Buchty (Buchteln)
300 -330 g de faina
1 lingurita de drojdie uscata
120 ml de smântână
1 ou si restul de lapte pentru a avea 120 g (1 ou + lapte = 120 g)- am pus 60 g de lapte caldut
1/2 lingurita de sare
40 g de zahar
ciocolata cu lapte, miere pentru umplutura
zahar pudra