Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Reteta culinara Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina din categoria Dulciuri. Cum sa faci Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

 

Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 1286! Nu a fost usor, dar am reusit :)))))   Tot Dia raspunde si de aceasta reteta :P

Ingrediente Briose albe, umplute cu jeleu de portocale si crema fina

pentru briose

- 4 albusuri

- 4 linguri zahar alb

- 1 praf sare

- 8 linguri faina

- 50 ml spumos aroma fructe Zarea

- 4 linguri unt topit

- 1/2 plic praf copt

pentru jeleu portocale

3- 4 portocale potrivite

- 50 ml vin spumos Zarea

- 1 lingurita amidon alimentar

- 1 lingurita zahar pudra

crema alba

- 300 ml smantana dulce

- 100 gr mascarpone

- 50 ml sampanie

- 50gr zahar pudra

topping

- 100 gr ciocolata neagra

- 50 gr unt

- 50 ml spumos

Categorii