Briose cu faina integrala
Reteta culinara Briose cu faina integrala din categoria Dulciuri. Cum sa faci Briose cu faina integrala
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Briose cu faina integrala
Brioșele sunt, după părerea mea, cel mai simplu desert pe care îl poți face atunci când te grăbești și ai chef de ceva dulce. Am descoperit recent dulciuri mai sănătoase cu făină de cocos și am înlocuit zahărul cu zahăr brun nerafinat de melasă. Am aruncat și niște merișoare care stăteau liniștite în congelator și mi-am luat niște bijuterii delicioase.
120 gr faina integrala 30 gr faina de cocos 30 gr fulgi de cocos 100 gr zahar brun nerafinat melasa 1 plic praf de copt 125 ml lapte 80 ml ulei 1 sau un vârf de cuțit de sare vanilie merisoare congelate Pune ingredientele uscate într-un bol. Adăugați oul, laptele și uleiul. Se amestecă cu o lingură de lemn. Punem compozitia in 12 forme de briose cu ajutorul unei linguri. Presărați merișoarele congelate deasupra. Coacem la cuptor la 170 de grade pana se rumenesc usor (aproximativ 25-30 de minute). Scoateți tava din cuptor. Scoateți brioșele și lăsați-le să se răcească pe un grătar.Ingrediente Briose cu faina integrala
120 gr faina integrala
30 gr faina de cocos
30 gr fulgi de cocos
100 gr zahar brun melasa nerafinat
1 plic praf de copt
125 ml lapte
80 ml ulei
1 ou
un praf de sare
vanilie
merisoare congelate