Briose cu ton, rosii si feta
Pentru un aperitiv usor si original, incercati briosele noastre cu ton, rosie si feta! Puteti sa le luati la picnic sau sa le insotiti cu o salata mixta pentru o cina simpla.Urmati explicatiile noastre scrise, fotografiile si videoclipul.
Instructiuni de preparare Briose cu ton, rosii si feta
Se spala si se taie rosia in bucati mici. Faramitati tonul si taiati feta in bucati mici.
Intr-un bol, adaugati ouale, faina, praful de copt, uleiul de masline si piperul.
Adaugati rosia, tonul si feta si amestecati bine. Turnati amestecul intr-o tava de briose unsa cu unt.
Coaceti 20 min la 180°C.
Gata!
Ingrediente Briose cu ton, rosii si feta
1 rosie
100 gr feta
130 gr ton
150 gr faina
5 gr praf de copt
3 oua
100 ml ulei de masline
piper