Briose cu ton, rosii si feta

Pentru un aperitiv usor si original, incercati briosele noastre cu ton, rosie si feta! Puteti sa le luati la picnic sau sa le insotiti cu o salata mixta pentru o cina simpla.Urmati explicatiile noastre scrise, fotografiile si videoclipul.

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Briose cu ton, rosii si feta

Se spala si se taie rosia in bucati mici. Faramitati tonul si taiati feta in bucati mici.

Intr-un bol, adaugati ouale, faina, praful de copt, uleiul de masline si piperul.

Adaugati rosia, tonul si feta si amestecati bine. Turnati amestecul intr-o tava de briose unsa cu unt.

Coaceti 20 min la 180°C.

Gata!

Ingrediente Briose cu ton, rosii si feta

1 rosie

100 gr feta

130 gr ton

150 gr faina

5 gr praf de copt

3 oua

100 ml ulei de masline

piper

Categorii