Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana

Instructiuni de preparare Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana
Ingrediente Briose de ciocolata cu dulceata de merisoare si crema de unt cu bezea elvetiana
Ingrediente pentru 24 briose:
- 280 grame faina alba
- 150 grame zahar brun
- 4 oua de casa
- 1/2 lingurita sare de mare
- 1 lingurita praf de copt
- 50 grame cacao
- 250 ml iaurt grecesc
- 145 ml ulei de struguri
- 1 plic zahar vanilat
- 4 linguri dulceata de merisoare.
Ingrediente pentru crema de unt cu bezea elvetiana:
M-am inspirat de aici.
- 2 albusuri (de la oua de casa proaspete)
- 80 grame zahar alb to
- 125 grame unt cu 80% grasime
la temperatura camerei
- 1 praf de sare
- 2-3 lingurite de Chai latte.