Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Reteta culinara Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate din categoria Dulciuri. Cum sa faci Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

 

Pentru mine astfel de deserturi nu foarte dulci se incadreaza printre cele pentru micul dejun sau cina, cu o cana de lapte sau iaurt, sau pentru pachetel...

Ingrediente Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate

pentru aluat:

200 ml lapte cald

250 gr branza dulce de vaci

1 lingurita sare

3 linguri zahar

50 gr unt moale

3 linguri ulei de masline

650-700 gr faina tip 650

ulei pentru uns mainile in timp ce se formeaza briosele

1 lingura plina de drojdie uscata

pentru umplut: prune uscate sau deshidratate

pentru decor: zahar pudra vanilat

Categorii