Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate
Reteta culinara Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate din categoria Dulciuri. Cum sa faci Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate
Pentru mine astfel de deserturi nu foarte dulci se incadreaza printre cele pentru micul dejun sau cina, cu o cana de lapte sau iaurt, sau pentru pachetel...
Ingrediente Briose din aluat dospit cu branza umplute cu prune uscate
pentru aluat:
200 ml lapte cald
250 gr branza dulce de vaci
1 lingurita sare
3 linguri zahar
50 gr unt moale
3 linguri ulei de masline
650-700 gr faina tip 650
ulei pentru uns mainile in timp ce se formeaza briosele
1 lingura plina de drojdie uscata
pentru umplut: prune uscate sau deshidratate
pentru decor: zahar pudra vanilat