Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Timp de preparare 3 ore si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne. Se pune la fiert in vase mari, se adauga sare, ierburi aromate si se fierb pana ce scade surplusul de lichid. Se pune bulionul in borcane asa fierbinte de pe foc, asta dupa ce borcanele sunt puse pe chiuveta sa atenueze presiunea si sa nu crape borcanele, se pun capace si se dau la cuptor circa 20 minute sau pana ce se aude sfaraind in cuptor, se opreste focul si se lasa sa se racoreasca pana a doua zi, apoi se pun la camara pentru vreme de iarna. Sa aveti pofta, dragilor!

Ingrediente Bulion de gogosari cu ierburi aromate

20 kg gogosari cu tot cu cotor si seminte

3 linguri sare

ierburi aromate

(oregano

cimbrisor

amestec de ierburi cu boia)

Categorii