Cannelloni cu brânză, sos de vanilie şi bezea.
Reteta culinara Cannelloni cu brânză, sos de vanilie şi bezea. din categoria Dulciuri. Cum sa faci Cannelloni cu brânză, sos de vanilie şi bezea.
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cannelloni cu brânză, sos de vanilie şi bezea.
Aveam niste cannelloni pe care nu le voiam sarate ci dulci şi cu ce mergeau mai bine? Cu brânză, nu? Dar au nevoie şi de un sos, de vanilie să fie! Dar parcă şi ceva deasupra, no fi bun cu bezea? Şi încet, încet mi-am dat seama că e exact modul de preparare al clătitelor bănăţene, desertul meu preferat. Doar că mult mai simplu cu paste, însă la fel de bun ;).
Ingrediente Cannelloni cu brânză, sos de vanilie şi bezea.
12 bucăţi cannelloni
450 gr brânză de vaci
două ouă
3 linguri zahăr (sau după gust)
o mână de stafide (opţional)
două linguri gris
coajă rasă de portocală
puţină sare
o linguriţă esentă rom
3 gălbenuşuri
200 ml smântână
2 plicuri zahăr vanilat
2 linguri zahăr
3 albuşuri
4 linguri zahăr tos
jumătate linguriţă oţet