Cannelloni cu carne de pasare
Instructiuni de preparare Cannelloni cu carne de pasare
Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare,piper,1 lingurita de busuioc,1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt,dupa preferinta.Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.
Pentru umplutura am tocat carnea impreuna cu ouale,faina,ceapa,morcovul,restul de usturoi,patrunjelul verde,condimentele si 50 g cascaval ras.Cu aceasta compozitie am umplut pastele.
Asezam pastele intr-un vas termorezistent,pe un singur rand si turnam deasupra sosul de rosii.
Cascavalul ras fin il amestecam cu smantana,laptele si putina nucsoara.Turnam totul peste pastele cu rosii.
Ingrediente Cannelloni cu carne de pasare
1 cutie paste cannelloni
1 piept de pui
2 oua
1 ceapa
1 morcov
5-6 catei usturoi
1 lingura faina
sare si piper dupa gust
1/2 lingurita rozmarin
1/2 lingurita nucsoara
1 lingurita busuioc
1/2 lingurita zahar
patrunjel verde
2 cani suc rosii
200 g cascaval
4-5 linguri smantana
4-5 linguri lapte