Carnita de taur in sosulet.

Timp de preparare 2 ore si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Carnita de taur in sosulet.

Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor ceapa,ardeiul,usturoiul,si rosiile le curatam,le spalam si taiem in juliana si facem o prajela in uleiul de masline(punem prima data ceapa taiata si usturoiul intreg calim, apoi adaugam ardeiul mai lasam 5 minute invirtind din cind in cind apoi adaugam rosiile taiate in juliana) .scoatem in cana robotului si mixam bine.apoi tot in oala unde ati prajit legumele adaugam carnea si o rumenim pe de o parte si pe alta.adaugam legumele mixate,apoi vinul ,cimbrul,foile de dafin si 1,5 litru cu apa chiar 2 si punem capacul la oala (oala sub presiune)si lasam la foc mediu 1h 1/2.dupa acest timp luam capacul si mai lasam 30 min pentru a se reduce apa si a ramine sosul mai grosut. invirtim din cind in cind pentru a nu se lipi.

Ingrediente Carnita de taur in sosulet.

6 file de carne de taur*2 cepe*4 catei de usturoi* 1 ardei verde*2 rosii*2 foi de dafin*100 ml vin alb*sare*piper*cimbru*100 ml ulei de masline.

Categorii