Cataief cu nuca si branza dulce-specific tarilor arabe in Ramadan

Instructiuni de preparare Cataief cu nuca si branza dulce-specific tarilor arabe in Ramadan
Ingrediente Cataief cu nuca si branza dulce-specific tarilor arabe in Ramadan
Avem nevoie de:
Pentru cataief
-1 cana si jumatate de faina
-1 cana si jumatate apa
-3/4 lingurita drojdie uscata
-1 lingurita zahar
-1 varf de cutit de sare
-ulei de porumb pentru uns tigaia
Pentru umplutura de nuca
-150gm nuca zdrobita in piulita
-50 gm zahar pudra
-2 lingurite scortisoara pudra
-1 cana de cafea stafide
Pentru umplutura de branza
-150 gm branza dulce zdrobita sau rasa pe razatoarea mare
-1 cana de cafea stafide
-1/2 lingurita vanilie
-2 linguri zahar pudra
Pentru siropul de zahar
-1 cana apa
-2 cani zahar
-2 linguri zeama de lamiae
-2 linguri apa de roze