Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya

 

Pakmaya este singurul producător de drojdie de panificație din România, iar anul acesta s-a confirmat: Pakmaya este brandul de drojdie cu cel mai bun raport calitate-preț din România. De 25 de ani, îmbină tradiția și priceperea armonios în produse de calitate care garantează succesul oricărei rețete.  De aceea, îți propunem direct din bucătăria noastră o rețetă de cozonac pufos, pregătit chiar cu drojdia proaspătă Pakmaya. 

Ingrediente Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya

1 kg faina

150 gr lapte

150 gr iaurt grecesc

4 oua

40 gr drojdie proaspata Pakmaya

150 gr unt

300 gr zahar

coaja rasa de la o lamaie

coaja rasa de la o portocala

1 lingurita esenta rom

un praf de sare

Umplutura:

150 gr nuca macinata

150 ml lapte

80 gr zahar

20 gr cacao

1 lingurita esenta de rom

200 gr cubulete de rahat

Uns:

un ou

2 linguri zahar brun

Categorii