Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya
Pakmaya este singurul producător de drojdie de panificație din România, iar anul acesta s-a confirmat: Pakmaya este brandul de drojdie cu cel mai bun raport calitate-preț din România. De 25 de ani, îmbină tradiția și priceperea armonios în produse de calitate care garantează succesul oricărei rețete. De aceea, îți propunem direct din bucătăria noastră o rețetă de cozonac pufos, pregătit chiar cu drojdia proaspătă Pakmaya.
Ingrediente Cel mai bun si pufos cozonac, facut cu drojdie Pakmaya
1 kg faina
150 gr lapte
150 gr iaurt grecesc
4 oua
40 gr drojdie proaspata Pakmaya
150 gr unt
300 gr zahar
coaja rasa de la o lamaie
coaja rasa de la o portocala
1 lingurita esenta rom
un praf de sare
Umplutura:
150 gr nuca macinata
150 ml lapte
80 gr zahar
20 gr cacao
1 lingurita esenta de rom
200 gr cubulete de rahat
Uns:
un ou
2 linguri zahar brun