Chec cu anason

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Chec cu anason

se preincalzeste cuptorul se amesteca faina, bicarbonat stins cu suc de lamaie / otet, anason si zahar se fierbe apa cu cacao si unt pana se topeste untul, se raceste putin si se adauga la ingredientele uscate se adauga laptele batut, ouale si vanilia; se amesteca cu o lingura, nu se bate cu mixerul se pune intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se coace 20 minute. dupa ce s-a racit se face glazura (la zaharul praf se pune treptat lichiorul in functie de cat de gros sau de subtire doresti sa fie ) si se acopera prajitura. Se presara nuca de cocos

Ingrediente Chec cu anason

2 cani faina

1 cana zahar

1 lg bicarbonat

1/8 lg anason macinat

1 cana unt

4 Lg cacao

1/2 cana lapte batut

2 oua

1 lg vanilie

1 cana apa

glazura:

1 ceasca zahar pudra cernut

1/2 ceasca lichior Amaretto

nuca de cocos

Categorii