Chec pufos cu cacao

Reteta culinara Chec pufos cu cacao din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Chec pufos cu cacao

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chec pufos cu cacao

 

Prajitura pufoasa cu cacao este usor de facut si foarte buna. Ingredientele se masoara cu un pahar, nu este nevoie de cana de masura sau cantar de bucatarie. 

3 oua; un vârf de cuțit de sare; 1 pahar de zahar; ½ pahar de lapte; 1/3 pahar de ulei; esență de vanilie; 2 linguri cacao; un plic de praf de copt.

Ouăle se amestecă cu zahărul până își dublează volumul. Adăugați lapte și ulei. Se amestecă bine cu o spatulă. Cerneți făina împreună cu praful de copt. Se omogenizeaza usor, cu miscari de jos in sus. Se adauga un praf de sare, praful de copt si esenta de vanilie. Se toarna trei sferturi din aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Aluatul rămas se amestecă cu cacao. Dupa omogenizare, aluatul de cacao se toarna peste compozitia din tava. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 30-35 minute.

Ingrediente Chec pufos cu cacao

3 ouă;

un praf de sare;

1 pahar cu zahăr;

½ pahar cu lapte;

1/3 pahar cu ulei;

esență de vanilie;

2 linguri cacao;

un plic praf de copt.

Categorii