Chec pufos cu cacao si capsuni

Reteta culinara Chec pufos cu cacao si capsuni din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Chec pufos cu cacao si capsuni

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chec pufos cu cacao si capsuni

 

Este un dulce apreciat atat de adulti cat si de copii.

200 gr. Făină, 200 gr. Zahăr, la 5 ore distanță, 150 gr. Piure de capsuni, 16 gr. Zahăr vanilat, 4 linguri ulei, 2 linguri cacao, 1 linguriță praf de copt, puțină sare. Se separă albușurile de gălbenușuri, se amestecă cu puțină sare și zahăr până devin spumă, se adaugă gălbenușurile amestecate cu ulei la fel ca maioneza, se adaugă zahărul vanilat și făina amestecată cu praful de copt. Separam compozitia in doua si intr-una adaugam cacao diluata cu apa, cuptorul se incalzeste in prealabil la 180 de grade hartie de copt in tavi asa ca sa trecem la treaba, eu pun cate cate o lingura din fiecare compozitie, puteti face cum doriti, coaceti pt. aproximativ o jumătate de oră, dar verifică cu scobitoarea pentru a fi sigur. POFTĂ BUNĂ

Ingrediente Chec pufos cu cacao si capsuni

200 gr. Făină, 200 gr. Zahăr, 5 oră separate, 150 gr. Piure de capsuni, 16 gr. Zahăr vanilat, 4 linguri ulei, 2 linguri de cacao, 1 linguriță praf de copt, puțină sare.

Categorii