Chec pufos cu cacao si capsuni

Chec pufos cu cacao si capsuni

Reteta culinara Chec pufos cu cacao si capsuni din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Chec pufos cu cacao si capsuni

Timp de preparare
30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare
Chec pufos cu cacao si capsuni

 

Este un dulce apreciat atât de mari cat si de cei mici.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1608565182578-0'); });

 

INGREDIENTE
200 gr. Făină, 200 gr. Zahăr, 5 oră separate, 150 gr. Piure de capsuni, 16 gr. Zahăr vanilat, 4 linguri ulei, 2 linguri de cacao, 1 linguriță praf de copt, puțină sare. Separăm albusurile de galbenusuri, le mixam cu putina sare si zahar până devin spuma, adăugăm galbenusurile amestecate cu ulei la fel ca la maioneza, adăugăm zahărul vanilat si faina amestecată cu praful de copt. Separăm compozitia in doua iar în una adăugăm cacaoa diluată cu apa, cuptorul este preincalzit la 180 de grade hârtia de copt in tăvi asa ca sa trecem la treaba, eu am pus cu o lingura pe rând din fiecare compoziție, voi puteti face după cum doriti, se tine la copt cam jumătate de oră, dar verificați cu scobitoarea ca sa fiti siguri. POFTĂ BUNĂ

Ingrediente

  • 200 gr. Făină, 200 gr. Zahăr, 5 oră separate, 150 gr. Piure de capsuni, 16 gr. Zahăr vanilat, 4 linguri ulei, 2 linguri de cacao, 1 linguriță praf de copt, puțină sare.

Categorii

Retete similare