Chec rotund cu cacao

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chec rotund cu cacao

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se unge o tava de guguluf cu putin ulei.Intr-un bol frecam bine untul cu zaharul pina untul devine spumos se adauga oul si se bate in continuare.Separat se amesteca faina cu toate componentele uscate si se adauga la untul spumos treptat in combinatie cu iaurtul sau brinza moale.Se amesteca bine si se adauga nucile taiate.Se toarna in tava si se da la copt aproape o ora sau pina cind scobitoarea iese uscata.Se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca si se presara cu zahar pudra sau cu ciocolata alba topita. Este o prajitura usoara si foarte gustoasa combinatia de scortisoara cu cacao si vanilie si nucsoara ii da un gust aparte.

Ingrediente Chec rotund cu cacao

60 gr de unt

1pahar dezahar

1ou

2pahare de faina alba cu praf de copt in ea

sau 2 lingurite praf de copt

1 lingurita bicarbonat

1/2 lingurita de sare

1/3 pahar de cacao

1lingurita scortisoara macinata

putina nucsoara macinata

1pahar de iaurt sau brinza moale de un

1 lingurita de esenta de vanilie

1pahar de nuci taiate marunt

zahar pudra

Categorii