Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)
Reteta culinara Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere) din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)
Nu a iesit prea aspectuoasa prajitura, mai ales ca am uitat sa pun frisca lichida in glazura))) asa ca nu s-a intins bine si la taiere a crapat.Dar gustul....e bun bun, demult nu am mai mancat ceva asa de bun.
Ingrediente Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)
BAZA:
300 g biscuiti oreo (eu am avut cu crema de alune)
150 g unt
UMPLUTURA:
250 g mascarpone
200 g crema philadelphia
350 ml smantana pentru frisca
100 g zahar pudra (eu am pus green sugar 5linguri)
15 g gelatina alba granule
1 lingura esenta de vanilie
3 linguri smantana pentru frisca pentru topit gelatina
50 ml apa rece
100 ml smantana pentru frisca
MOUSSE DE CIOCOLATA:
250gr ciocolata neagra
200ml smantana pentru frisca+250ml
GLAZURA:
150 g ciocolata cu lapte (sau neagra, cum preferati)
100 ml frisca lichida
50 g unt