Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)

Reteta culinara Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere) din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)

 

Nu a iesit prea aspectuoasa prajitura, mai ales ca am uitat sa pun frisca lichida in glazura))) asa ca nu s-a intins bine si la taiere a crapat.Dar gustul....e bun bun, demult nu am mai mancat ceva asa de bun.

Ingrediente Cheesecake cu mousse de ciocolata (fara coacere)

BAZA:

300 g biscuiti oreo (eu am avut cu crema de alune)

150 g unt

UMPLUTURA:

250 g mascarpone

200 g crema philadelphia

350 ml smantana pentru frisca

100 g zahar pudra (eu am pus green sugar 5linguri)

15 g gelatina alba granule

1 lingura esenta de vanilie

3 linguri smantana pentru frisca pentru topit gelatina

50 ml apa rece

100 ml smantana pentru frisca

MOUSSE DE CIOCOLATA:

250gr ciocolata neagra

200ml smantana pentru frisca+250ml

GLAZURA:

150 g ciocolata cu lapte (sau neagra, cum preferati)

100 ml frisca lichida

50 g unt

Categorii